Angelus pulchra

jag härma www.fropps.blogg.se :P va bah tvungen<3

peanutt

fails good. end of story... i like peanutts... peanut peanutts peanutts peanutts

...fiiint gatan fiiint<3


ajaj ska ha hkk nu boring. lärskillt när varken fny ellr frippe e här :c </3
aja puss<3!

*gäsp*

vaknade kl 11... ble sur... trodde att frippe var här... jag drömde att han var det... när jag vakna va han inte det... ble sur :C puss<3

tråååååk!!!!

haha<3 känner mig lite som en stalker jag har kollat varenda blogg som är värd att kolla 543546654876 ggr både ec blogg och vanliga. och jag har spamat alla som e inne på skype och så fort nån loggar in så tjaa... "attacerar" jag personen... snäll jag är hihi<3
från min och frappes skypekonversation... OKEJ OKEJ jag hade brist på inspiration!!! så vad ska jag skriva...? att jag spöa skiten ur alla på tetrisfriends eller att jag kollar random folks bilder på ec... men det är ju det jag gör.
aja tjarå puss<3

MEN KOMIGEN!!!

avslutande delen av vampire academy som kommer ut i augusti. åååh gee miiig!!!
AGUSTI?! MEN SNÄLLA!!!
Aja detta är den 6:e och avslutande delen av vampie academy.

...

jag är nog sämst på att komma på rubriker... skit samma. jag läste nyss ut en bok, vampire academy andens kraft heter den. det känns lite sorjligt men jag är faktist inte utan bok... än. nej men det ÄR svårt att vara utan en bok synd att jag läser så snabbt då men däremot kan jag läsa dem många ggr. jag kom just på vad mitt rekord är på att läsa snabbt är! jag läste vampire academy törst på en natt. mellan kl 00.00 och 5.47 har jag för mig att det var... okej jag läste de tre sista sidorna en vecka senare. men hallå tre sidor!!!
jag är fortfarande sjuk men min hals dödar nig nte längre. föresten jag trodde faktist att jag skulle försvinna i förrgår morse. men det var jag ju nte tvungen att skriva då förstås. och du överlevde ju faktist. så vitt jag vet iallafall.
jag gör nog några av de mest intressanta frukostarna som existerar. fullkorns-mariekex med smör på och salami. och teh så klart! :) min mobil håller på att avlida igen och det betyder att jag mste hämta laddaren vilket jag inte orkar men jag vill inte att min mobbe ska dö så då hämtar jag den dådå(!!!)
...
...
...
...
...
......... jag vill skriva men jag vet inte vad jag ska skriva... såå.. ha det bra, puss och kram och... ja ni vet. hej då

sjuk :(

blää </3

hej hej<3

har lite tråkigt... ska hålla i en lektion nu... tror jag... hoppas inte... YES!!! imorrn istället :C aja... GABBE SLUTA KOLLA FÖRIHELVETE!!! så hihi. FANNY KOM NU!!! ska träffa rolig människa i eftermiddag hihi :3 ioförsig gav han mig fel nummer:@!!! aja börjar nü <3

VEM???

okej du som är you'll never know... FÖRHELVETE VEM ÄR DU??? OM DU HAR MITT NUMMER MESSA MEJ OM DU HAR MIN MAIL MAILA MEJ OM DU HAR EC SÅ SKICKA ETT PM!!! NÅGOT VAD SOM HÄLST OKEJ!!!!!!!!


svara!!!<3

Rött - Jag älskar dig 
Rosa - Du är söt 
Grön - Du är rolig 
Orange- Jag gillar dig 
Vit - Jag brukade gilla dig 
Gult - Du är otrolig 
Svart - Jag saknar dig 
Blå - Vänner för alltid 
Lila - Du är het 
Brun - Du är snäll 
Viol - Jag vill vara din för evigt 
Turkos - Jag vill känna dig bättre 
Mattsvart - Du kommer alltid betyda något för mig

knäpp vändning!!!

i torsdags satt jag och surade för att jag viste vad vissa personer skulle göra i hälg och jag skulle vara helt forever alone. men gissa vad!!! PÅ FREDAGEN BLEV FICK JAG FRÅGAN "VILL DU TRÄFFAS NÅGON DAG?" ALLTSÅ EN DEJT FÖRFRÅGAN FRÅN EN AV DE MÄST OVÄNTADE HÅLL!!!! jag kännde mig som en fullständig skitstövel när jag kom på att jag inte hade tid men tillslut gick det. och det är jag glad över. och det känndes rätt.
från början tyckte jag synd om dig och började prata med dig... men så lade jag märket till något med dig som var underbart och hel rätt. jag vet inte vad det är men något är det. för låt men du får vänta ett tag till tror jag men snart är jag din.
<3puss puss<3
P.S TA FÖR DIG FÖRIHELVETE!!! D.S

okej intressant.

japp jätte intressant... sitter och äter frukost så där 11 minuter efter 10. det blev bacon idag för mormor är hoss mig. och idag ska jag börja sammla ihop pengar för min systemkamera. JIPPIE!!! jag ska putsa fönster... mindre jippie. men om det betyder början på en systemkamera så skit samma. men jag ska nog ta och återgå till min frukost och min bok. jorden runt på 80 dagar om nån undrar. <3

asså blaafffscheeeöö

jag skulle ju ladda upp bilder när jag kom hem... hur många har jag laddat upp? inga! för det är så jävla onödigt när jag har typ en läsare i veckan. jag borde nog lägga ned denna blogg eftersom jag bara skriver värsta deppsaker och ingen läser. så... de som vill att jag ska fortsätta blogga (om ingenting lol) kommentera detta inlägg. inte för det är någon som läser så d kan kommentera men iallafall.


ec <3

alla gå med på ec!!! gööör det nuu!!!!

http://www.emocore.se/?ref=94406

och bli vänn me mig: fluffisen

ha ha älskar alla som gör d<3

RSS 2.0